MARIA'S KØRESKOLES

KØRELÆRERE & PERSONALE

Maria Kousgaard

Kørelærer og instruktør


Maria's køreskole ejes og drives af Maria Kousgaard. Maria er 33 år og er uddannet kørelærer hos Dansk kørerlærerskole i Brøndby i 2011.

Maria's vision for køreskolen, er at det skal være et hyggeligt sted at komme, og at eleverne dygtiggøres på bedste vis.


Hun lægger vægt på, at undervisningen er professionel, og at du som elev føler dig tryg gennem hele forløbet.

Andreas Byrgesen

Kørelærer og instruktør


Andreas er uddannet kørelærer hos Dansk kørerlærerskole i Brøndby i 2013, og er tilknyttet køreskolen som underviser.

Han fokuserer på at uddanne eleverne til at føle sig 100% klar til at færdes i trafikken på egen hånd.


Han lægger vægt på at elever lærer at udvise hensyn til alle trafikanter samt respektere trafik. Det er vigtigt at du får forståelse for fart og dens konsekvenser samtidig med, at det skal være sjovt og lærerigt at tage kørekort hos Maria's køreskole.Jeff Hansen

Administrativ medarbejder


Jeff håndterer de admistrative opgaver hos Maria's køreskole. Jeff har en stor passion for biler, bilpleje og administrative opgaver. Når du møder Jeff på køreskolen, har han altid et smil på læben og er med til at gøre det hyggeligt at tage kørekort hos os. 


Henrik Kousgaard

Førstehjælpsinstruktør


Henrik Kousgaard er førstehjælpsinstruktør hos Maria's køreskole. Henrik har arbejdet hos Falck i mere end 20 år som brandmand og har undervist i førstehjælp siden 2011.

Henrik er god til at gøre undervisningen lærerig og sjov på samme tid. Han sørger for at alle elever deltager aktivt i undervisning, og på den måde lærer mest muligt.


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


TILMELD DIG