MARIA'S KØRESKOLES

KØRELÆRERE & PERSONALE

Maria Kousgaard

Kørelærer og instruktør


Maria's køreskole ejes og drives af Maria Kousgaard. Maria er 35 år og er uddannet kørelærer hos Dansk kørerlærerskole i Brøndby i 2011. Maria er også Særlig godkendt kørelærer, hvilket vil sige at hun kan uddanne kørelærere.


Maria's vision for køreskolen, er at det skal være et hyggeligt sted at komme, og at eleverne dygtiggøres på bedste vis.


Hun lægger vægt på, at undervisningen er professionel, og at du som elev føler dig tryg gennem hele forløbet.


Maria underviser på vores afdeling i Slagelse, samt i Skælskør.


Maria's skolebil er en Hyundai i30 N-Line


Andreas Byrgesen

Kørelærer og instruktør


Andreas er 35 år gammel og er uddannet kørelærer hos Dansk kørerlærerskole i Brøndby i 2013.


Han lægger vægt på at elever lærer at udvise hensyn til alle trafikanter samt respektere trafik. Det er vigtigt at du får forståelse for fart og dens konsekvenser samtidig med, at det skal være sjovt og lærerigt at tage kørekort hos Maria's køreskole.


Andreas underviser på vores afdeling i Slagelse.


Andreas' skolebil er en Ford Mondeo.Jeff Hansen

Kørelærer og Instruktør


Jeff er 29 år gammel, og dermed køreskolens yngste mand. Jeff har en baggrund fra autobranchen og er oprindeligt uddannet automekaniker. Han har desuden været værkfører og meget andet på flere store værksteder, og har derfor en bred teknisk viden.


Jeff interesserer sig meget for køreteknik, og sætter derfor en stor ære i at dygtiggøre sine elever bedst muligt. Han er desuden Særlig godkendt kørelærer.


Jeff er uddannet hos Storkøbenhavns Kørelærerskole, Easydrive.


Jeff underviser på vores afdeling i Slagelse, samt i Skælskør.


Jeff's skolebil er en Audi A3 TDi Sportback


Michael Ibsing

Kørelærer og Instruktør


Michael er uddannet kørerlærer og Køreteknisk instruktør. Han har mere end 10 års undervisnings erfaring med blandt andet, personligheds typer, HR coach samt pædagogiske- og lederkurser.


Michael elsker at arbejde med mennesker der udvikles, hvor det sjove og alvorlige forenes. Alle skal behandles forskelligt, for ingen er ens, vi lærer forskelligt, derfor er du i centrum hos Michael.


Michael er uddannet hos Storkøbenhavns Kørelærerskole, Easydrive.


Michael underviser på vores afdeling i Slagelse.


Michael's skolebil er en Peugeot 2008

Ronni Svendsen

Kørelærer og Instruktør


Ronni er 41 år og er køreskolens Bornholmer.


Ronni's vision som kørelærer, er at det skal være et hyggeligt at komme til undervisningen, og at eleverne dygtiggøres på bedste vis. Ronni lægger vægt på, at undervisningen er professionel og at du som elev føler dig tryg gennem hele forløbet. Han fokuserer på at uddanne eleverne til at føle sig 100% klar til at færdes i trafikken på egen hånd. 


Ronni er uddannet hos Storkøbenhavns Kørelærerskole, Easydrive.


Ronni har sin egen køreskole på bornholm, men samarbejder med os, hvor han i perioder kommer over og underviser på køreskolen i Slagelse.


Ronni's skolebil er en Mercedes-Benz B 180d Business


Henrik Kousgaard

Førstehjælpsinstruktør


Henrik Kousgaard er førstehjælpsinstruktør hos Maria's køreskole. Henrik har arbejdet hos Falck i mere end 20 år som brandmand og har undervist i førstehjælp siden 2011.


Henrik er god til at gøre undervisningen lærerig og sjov på samme tid. Han sørger for at alle elever deltager aktivt i undervisning, og på den måde lærer mest muligt.


Henrik underviser på vores afdeling i Slagelse.


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


TILMELD DIG